23 Temmuz 2008 Çarşamba

Hazırlık Maçı | Bursaspor 2-1 Victoria Branesti


Bursasporumuz, Avusturya kampının ilk hazırlık maçında Romanya 2.lig ekiplerinden Victoria Branesti takımını Zuniga`nın bir tanesi penaltıdan olmak üzere attığı iki golle sahadan 2-1 galip ayrıldı.

Moisl otelin sahasında oynanan ve oldukça soğuk ve yağmur altında oynanan mücadeleyi Almanya ve Avusturya`dan gelen gurbetçilerimizde izlediler.

Karşılaşmada zaman zaman sertlikler yaşandı ve Bursasporumuzda 4 oyuncu sarı kart gördü. Sarı kart gören oyuncularımız ise Volkan Şen, Veli Acar, Maxim Romashchenko ve İbrahim Öztürk oldu.

Karşılaşmaya Bursasporumuz hızlı başladı ve 7.dakika da Brezilyalı oyuncumuz Adriano Rumen kaleci ile karşı karşıya kaldı. Ancak vuruşu esnasında top yerde sekince pozisyon autla sonuçlandı.

Karşılaşmanın 18.dakikasında bu kez Volkan Şen sol kanattan topu çok güzel taşıdı altuı pas içerisinde bulunan Adriano`ya alda at cinsinden çıkarttığı pası kaleci son anda çelerek pozisyonun gol olmasına izin vermedi.

28.dakika da Branesti takımının kulladığı kornerden gelen topa arka direkte kayarak vuran Urda takımını 1-0 öne geçiren golü attı. Rumen oyuncuların golden sonra büyük sevinç yaşadıkları gözlendi.

Bu golden hemen sonra 33.dakika da Bursaspor Volkan Şen ile gol çok yaklaştı. Ceza sahasının hemen içerisinde topla buluşan Volkan Şen`in vuruşu az farkla auta gitti.

Bursasporumuz beraberlik sayısı için bastırdığı dakikalarda Mustafa Sarp`ın şutu yan direkten döndü.

Maçın 43.dakikasında Veli`nin defansın arkasına attığı çok güzel pası kontrol eden Zuniga, kaleci ile karşı karşıya kaldı ve vuruşunda topu ağlara gönderdi. 1-1

Bu golün hemen ardından Zuniga yine ceza sahası içerisinde topla buluştu ve kaleci Kherea`nın müdahalesi ile yerde kaldı ve hakem penaltı noktasını gösterdi.

Kazanılan penaltı vuruşunu kullanan Zuniga kendisinin ve takımının ikinci golünü atmış oldu.

Karşılaşmanın ilk yarısı bu skorla sona erdi.

İkinci yarıda orta alan mücadelesi şeklinde geçen maçta yeni transferlerimizden Yusuf Şimşek ve Kirita 63.dakikadan itibaren görev yaptı.


Bursaspor: İvankov (Dk:46 Yavuz Eraydın),Leandro, Maxim (Dk:60 Mustafa Keçeli), İbrahim Öztürk, Veli, Gutierrez (Dk:60 Kirita), Vokan Şen (Dk:46 Eren), İsmail Özgür (Dk:60 Marcelinho), Mustafa Sarp, Zuniga (Dk:63 Gökhan Güleç), Adriano (Dk:63 Yusuf)

Victoria Branesti; Khera, Urda, Szaxacy, Velicu, Isac (Stan), Chirite, Rotaru (Cristean), Ionita (Dk:55 Dimitru), Nicoara, Nedelcu (Dk:61 Rauta), Oprea

Resim ve haberin kaynağı: bursaspor.org.tr

2 yorum:

Svetlin dedi ki...

abi izlenmiyor ki be maçlar olay tv'de. o nasıl görüntü öyle yani. açılışa düzgün bi takım gelse de izlesek adam akıllı.

karamazov dedi ki...

Olay TV'nin görüntüsünü bile özlüyorum aslında ama orada her maç izlediğimde en fazla 20 dakika dayanabiliyorum. :)